Nyheder

Agtrup Plast i Kolding forebygger plast i havet gennem Operation Clean Sweep

Kolding-virksomheden Agtrup Plast er med i forreste række, når det handler om at forebygge plast i havet. Det sker igennem miljøinitiativet Operation Clean Sweep, som handler om at undgå spild af plast i produktionen.

Læs pressemeddelelsen her >>

Ap News Cleansweep

Plastspecialist

Hos Agtrup Plast lægger vi stor vægt på udvikling og uddannelse. Derfor er det helt i tråd med vores tankegang, at Kenneth Rørbæk Mortensen netop har afsluttet en et-årig overbygning på plastmageruddannelsen og nu kan føje titlen Plastspecialist til sit CV. Vi glæder os over fortsat at kunne gøre brug af Kenneths færdigheder til gavn for vores kunder.

Plastspecialistuddannelsen er en forholdsvis ny uddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik og bl.a. giver dybere materialeforståelse og kompetencer indenfor kvalitetsstyring, planlægning, produktionsoptimering og udvikling.

Ap News Kenneth

Firmaovertagelse AMFA Plast

Agtrup Plast har pr. 1. september 2014 overtaget Amfa Plast, Karlslunde. Produktionsmaskiner og kunder er fra denne dag til adressen Essen 12, 6000 Kolding.

Ap News 1

Bilerne brøler igen på Ring Djursland efter sommerpausen

Den kommende weekend (16.-17. august) byder på fart over feltet på Ring Djursland. OK Mobil 1 Legend Car Cup 2014 afholder løb nr. 4, og det er med en lokal racerkører i løbsfeltet.

Læs mere >>

Ap News Legend Car

Firmaovertagelse Zylauv Plast

Pr. 1.4.2014 har Agtrup Plast overtaget  kundeportefølje og produktion fra Zylauv Plast ApS i Holsted. Alle aktiviteter er flyttet til adressen Essen 12, 6000 Kolding.

Ap News 2

Ny maskine gir nye muligheder

Hos Agtrup Plast har vi efterhånden mange gode maskiner, der betyder at vi kan lave det meste. Nu har vi givet den endnu mere gas på gulvet, og købt en 2K maskine, nemlig en 125 tons Ergo-tech fra Demag, hvis du vil have det fulde navn. Det er den slags maskiner, der kan støbe i 2 forskellige plasttyper i én og samme arbejdsgang, f.eks. som når man laver tandbørster. Ring til os, hvis du vil høre om maskinen kan hjælpe dig med noget.

Nyhed2

Velkommen til Mathias, tillykke til Kenneth

Mathias Jensen er vores nye lærling. Mathias er fra Hejnsvig, og vil gerne være plastmager. Det tager 3 ½ år, og lærlingetiden foregår hos Agtrup Plast.  Den 31. marts afslutter Kenneth Rørbæk Mortensen sin lærlingetid hos os, og kan glæde sig over flotte karakterer på eksamensbeviset, og kalde sig plastmager. Vi er glade for, forsat at have Kenneth på holdet, da han har valgt at fortsætte og videreuddanne sig til plast-specialist. 

Ap News Mathias Kenneth