Plastkomponenter

Alt i plastkomponenter

Hos AGTRUP PLAST kan vi forarbejde alle typer af tekniske, plastiske materialer til komponenter og produkter med skudvægt fra 0,1 til 3.200 gram.

Skal du bruge komponenter i plast eller andre former for plastprodukter, så kontakt os – ring på 7556 6677, skriv til os på info@agtrup-plast.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Mange muligheder for at producere plastkomponenter
I vores produktion råder vi over intet mindre end 19 nye maskiner, hvilket giver os rigtig mange muligheder for at producere forskellige komponenter af plast. Vi råder bl.a. over en større serie af moderne sprøjtestøbemaskiner med lukketryk fra 25 til 550 tons.

Derudover håndterer vi ultralydssvejsning, montage af metaldele med ultralyd eller varme, fræse- og drejearbejde – bare for at nævne noget af alt det, vi kan.

Vi bruger moderne udstyr
Vi har som en vigtig og essentiel del af vores produktionsapparat moderne specialudstyr som robotter, ultralydssvejsemaskiner, farvedoseringsenheder samt måle- og tempereringsudstyr. Vi har kort sagt alt det nyeste og mest moderne udstyr til at udvikle og producere plastkomponenter.

Plast i høj kvalitet til lave priser
Vi bestræber os altid på at levere et produkt i højeste kvalitet, men samtidig også på at tilbyde dig absolut konkurrencedygtige priser. Priserne kan holdes lave, fordi vi arbejder hårdt på at holde omkostningerne på så lavt et niveau så muligt.

Samarbejdet med kunden motiverer os
I 50 år har vi arbejdet med plastproduktion og samarbejdet med kunder fra stort set alle brancher. Hos AGTRUP PLAST bliver vi motiverede af dynamikken i samarbejdet med kunderne og af hele tiden at se på, hvordan vi kan optimere vores samarbejder, så de bliver endnu bedre.

Hvorfor AGTRUP PLAST?
For at kunne levere den bedste service har vi samlet et hold af både dygtige og erfarne medarbejdere.

  • Vi leverer kvalitet – hver gang
  • Vi er konkurrencedygtige på både pris og leveringstid
  • Vi er fleksible, innovative og hurtige
  • Vi rådgiver vores kunder, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning

Få tilbud på plastkomponenter
Det er vores mål og vision altid at levere bedre løsninger til aftalt tid og pris end alle andre. Ønsker du et tilbud på plastkomponenter til en skarp pris, så ring til os på 7556 6677 eller send os en besked via vores kontaktformular.<< Tilbage til Kompetencer

 

Få tilbud på plastkomponenter 

Det er vores mål og vision altid at levere bedre løsninger til aftalt tid og pris end alle andre.

Ønsker du et tilbud på plastkomponenter til en skarp pris, så ring til os på 7556 6677 eller send os en besked via vores kontaktformular.


Se også