Sprøjtestøbning

Vi udfører sprøjtestøbning af plastprodukter 

Hos AGTRUP PLAST sprøjtestøber vi alle typer af tekniske, termoplastiske materialer til produkter og komponenter med en skudvægt fra bare 0,1 og op til hele 3.200 gram. 

Vi råder over en større serie af moderne sprøjtestøbemaskiner med lukketryk fra 25 og op til 550 tons, som giver os mulighed for at sprøjtestøbe helt efter dine ønsker og behov. 

Plast i højeste kvalitet 
Vores sprøjtestøbemaskiner og øvrige maskinpark er ny, og vi sørger desuden løbende for at opdatere i forhold til den tekniske udvikling på området. Derfor kan du altid være sikker på en sprøjtestøbning og en plastkvalitet, som du ellers skal lede længe efter andre steder. 

Sprøjtestøbning til konkurrencedygtig pris 
Ud over at tilbyde at sprøjtestøbe plast i den højeste kvalitet, har vi også nogle absolut konkurrencedygtige priser. Vi holder priserne på et så lavt niveau, idet vi har maksimalt fokus på at holde omkostningerne så lave så muligt. 

Vi har miljø og natur i fokus 
Hos AGTRUP PLAST gør vi flere ting for at skåne miljøet og vores naturlige omgivelser. Vi er bevidste om, at det er både vigtigt og klogt at tage hensyn til natur, miljø og mennesker. 

Her giver vi et par eksempler på det, vi gør for at skåne miljø og natur i forbindelse med vores produktionen af plast:

  • Vi bruger helt almindelig luft til køling 
  • 98% af vores affald bliver genanvendt 
  • Alle vores maskiner er nye, og det resulterer i et lavt energiforbrug 
  • Al vores pap bliver genanvendt 
  • Vi anvender bl.a. bioplast, der nedbrydes organisk 

Erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere 
Vi vil være de bedste, og derfor har vi de bedste medarbejdere og har i 50 år samarbejdet med kunder fra en lang række forskellige brancher. Vores solide erfaring og store fokus på altid at levere de bedste produkter og den bedste service gør, at projekterne med vores samarbejdspartnere fortsætter. 

Få tilbud på din opgave 
Kunne du tænke dig et tilbud på sprøjtestøbning til en skarp pris, så ring til os på 7556 6677 eller send os en besked gennem vores kontaktformular.<< Tilbage til Kompetencer

  

Få tilbud på sprøjtestøbning her 

Kunne du tænke dig et tilbud på sprøjtestøbning til en skarp pris, så ring til os på 7556 6677 eller send os en besked gennem vores kontaktformular.


Se også